Välkommen som sagt!

Hej, det här blir mitt första inlägg på bloggen. En liten presentation är väl som det ska?
Johanna Katarina heter jag, 21 år gammal, kommer från en liten småstad i Sverige. Efter skolan blev klar 2010 flyttade jag och min pojkvän hit, dvs för 2 år sen. Vi jobbar och trivs i övrigt, saknar självklart mitt hemstad, mina vänner och framförallt min fantastiska familj.


Den här bloggens syfte är mest för mig, för att jag ska hålla mig själv "uppdaterad", för nu börjar allvaret. Sedan jag flyttade till Oslo har jag haft råd att unna mig, sådant jag aldrig kunnat unna mig innan. Det har resulterat i 40 par skor, 15 väskor, massa nya kläder plus (13 extra kilo!?) som nu innan julafton 2012 ska bort pluss gärna lite till! En liten sak är att jag började tänka på det här ett tag tillbaka.. Så jag började faktiskt den 3e septemper och har nu på 8 veckor gått ner 10 kg och slutat röka! Så jag är på G, det här kommer gå skitbra!

Min belöning? Jag hade tänkt en LV väska, men efter en tävling nu i somras vann jag en Michael Kors väska som jag är nöjd med. Så jag ska tänka vidare på min morot.. Några tips?


Jag hoppas att jag kommer kunna hålla bloggen levande med lite annat så som mitt kärleksliv som nyförlovad, shopping, träning och matlagning :)


Varmt välkommen och jag hoppas att du kommer trivas :)

Kram och Godnatt

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.

RSS 2.0